Impact Leader

Gør dine drømme til mål, og dine mål til resultater?

I det store billede er ledelsesudvikling afgørende for at opbygge robuste organisationer, der kan trives og blive mere modstandsdygtige i et stadigt skiftende forretningsmiljø. Det styrker ikke kun lederne individuelt, men også organisationens samlede kapacitet til at nå sine mål.


Ledelsesudvikling er blevet mere presserende i dag på grund af den komplekse og dynamiske karakter af nutidens forretningsmiljø. Virksomheder har brug for veludviklede ledere, der kan navigere i denne kompleksitet og samtidig lede organisationen mod bæredygtig succes.


Derfor er ledelsesudvikling et spørgsmål om konstant træning og læring. Det handler om at forme ens adfærd, attitude og vaner, så ens beslutninger og handlinger gør drømme til mål og mål til resultater.


Dette er omdrejningspunktet for vores  ledelsesudvikling. Tag det første skridt mod din transformation i dag. Succes venter på dem, der tør forme deres egen skæbne. Er du klar?"


Ledelsesudvikling

Executive Coaching

Intensiv og personlig støtte med fokus på specifikke udfordringer og mål. Skaber rum for refleksion, strategisk udvikling og individuel præstationsforbedring.

Individuelle Programmer

Skræddersyet til den enkelte leder, fokuserer på personlige udfordringer og udviklingsområder, hvilket sikrer en målrettet og individuel læringsoplevelse.

Læringscirkler (Gruppe)

Fremmer læring gennem gruppedynamik, erfaringsudveksling og netværksopbygning. Gruppen fungerer som en støttende enhed, der bidrager til bredere perspektiver og fælles vækst.

Programmer indenfor

Ledelsesudvikling


Få her et overblik over vores lærings- og træningsprogrammer, som alle har fokus på din ledelsesmæssige adfærd, attidue og vaner, som er bestemmende for alle dine ledelsesbeslutninger og -handlinger.

Effektiv ledelse i en VUCA-verden

Oplever du udfordringerne ved et forretningslandskab i konstant forandring og voksende kompleksitet, hvor usikkerhed præger dine beslutning og handling?

ESG-ledelse i Praksis

Står du over for udfordringerne ved at manøvrere i en forretningsverden, hvor bæredygtighed, sociale hensyn og etik er afgørende?

Ledelse for Første Gang

Står du over for den store udfordring det er at træde ind i lederrollen for første gang?

High performance team leder

Står du over for den udfordring, at du skal hjælpe dit team til at være et high-performance team?

Personligt Lederskab

Er du klar til at styrke dit personlige lederskab og skabe en dybere forbindelse med dig selv og dit team og din organisation?

In-House Center of Excellence

Vi faciliterer jeres

in-house Center of Excellence, således at det styrker jeres kapacitet, øge produktiviteten og fremme kontinuerlig læring og udvikling. Herved har I mulighed for at tilbyde skræddersyet træning og læring, der er direkte relevant i forhold til jeres behov, samtidig med at det en mere omkostningseffektiv sammenlignet med eksterne kurser. Jeres in-house center of excellence vil fungere som en megafon for jeres kerneværdier og styrke jeres engagement og kultur.

Impact Leadership Development

COMMUNITY

Omdan dit netværk til et community. Forstå  hvordan organisationer, og dets stakeholders, fungerer som et community, og hvordan du udvikler og samspiller med det professionelt, for at nå fælles mål.

ENGAGEMENT

Udvikl højtydende teams. Lær hvordan du skaber engagement og vedligeholder engageret teams, så de  autonomt er i stand til at  bidrage til de resultater, som er nødvendige for at nå fælles mål.


ANSVAR OG OMSORG

Styrk dine  lederevner til at opnå resultater gennem andre ved at forbedre din  selvbevidsthed og forstå hvordan man tager  ansvar og udviser omsorg for både dig selv, teamet, organisationen, samt opgaven I som team løser.